Menu
Logo Schins Atelier
Menu

LAMMY COATS

Schins Atelier is dé lammy coat specialist. In ons eigen atelier in Parijs maken we de perfecte lammy coats. De lammy kan écht helemaal op maat gemaakt worden: de lengte, de kledingmaat en de keuze tussen een kraag of een capuchon. Onze lammy coats zijn leverbaar in verschillende soorten lambskin en meerdere kleuren. Kom gerust een lammy voelen en passen in onze winkel in Maastricht. Het wordt je nieuwe beste vriendin!

De lammy coat is superlicht van gewicht en heerlijk zacht. Gemaakt in ons eigen atelier in Parijs, 100% lambskin.

Deze lammy coat is omkeerbaar, net zo chique met de leren kant als de zachte teddy kant. Gemaakt in ons eigen atelier in Parijs, 100% lambskin.

Lammy coat is heel luxueus en elegant. De prachtige bronze kleur is tijdloos en flatterend. Gemaakt in ons eigen atelier in Parijs, 100% lambskin.

Lichtgewicht lammy coat met capuchon, heel luxueus en elegant. De prachtige taupe kleur is tijdloos en flatterend. Gemaakt in ons eigen atelier in Parijs, 100% lambskin.

Deze lammy coat is getailleerd en kan met of zonder ceintuur gedragen worden. Je kunt de ceintuur ook sportief op de rug knopen. Gemaakt in ons eigen atelier in Parijs, 100% lambskin.

Prachtige korte lammy coat met capuchon, luxe en licht. Gemaakt in ons eigen atelier in Parijs, 100% lambskin.

Lichtgewicht lammy coat met capuchon, heel luxueus en elegant. De prachtige kleur is tijdloos en flatterend. Gemaakt in ons eigen atelier in Parijs, 100% lambskin.

Lichtgewicht lammy coat met capuchon, heel luxueus en elegant. De prachtige bronze kleur is tijdloos en flatterend. Gemaakt in ons eigen atelier in Parijs, 100% lambskin.

Lichtgewicht lammy coat met capuchon, heel luxueus en elegant. De prachtige kleur is tijdloos en flatterend. Gemaakt in ons eigen atelier in Parijs, 100% lambskin.

Schins Atelier

Maastrichter Smedenstraat 15
6211 GK Maastricht

T. +31 43 321 5607

E. info@schinsmaastricht.com

Openingstijden

Monday - Closed, alleen op afspraak
Tuesday - 10.30 -18.00
Wednesday - 10.30 - 18.00
Thursday - 10.30 - 18.00
Friday - 10.30 - 18.00
Saturday - 10.30 - 17.00
Sunday - Closed, alleen op afspraak

Klantenservice

Ons toegewijde team helpt je graag met al je vragen. We geven ook graag persoonlijk stijladvies, informatie over artikelen, hulp bij het shoppen of informatie over retourneren en omruilen. Neem contact op met ons via whatsapp

Schins Atelier - logo
Copyright (c) 2021 Schins Maasticht v.o.f.
    |    Staco webdesign
Privacy verklaring
Top menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram